Nederlandse Genealogische Vereniging
IntroCategorisering

Links

NGV-links:  Een korte introductie

Hier vindt je 2688 Links naar genealogisch interessante sites.  Ze zijn in de loop der jaren verzameld en gerubriceerd door onze NGV-moderator.  Ook worden de Links regelmatig gecheckt op bereikbaarheid.  Foutmeldingen graag aan de Moderator.

Genealogisch interessant:  De Links zijn gevonden in het NGV-orgaan ‘GensNostra’ en in andere bladen van stamboomzoekers en historici.  Ook in andere Publicaties staan soms verwijzende Links naar gebruikte bronnen.  Daardoor groeit het aantal NGV-Links gestaag.
N.B.:  Het gaat in NGV-Links niet om het vinden van Personen  Die zoek je in een grote database met kopieën van allerlei soorten akten.  In Nederland zijn dat vooral WieWasWie en Openarch.  Ook de Nederlandse Provincies hebben databases met extra informatie.

Gecategoriseerd:  De Links zijn ingedeeld naar Categorie/Soort en Land/Werelddeel.  Deze vindt je onder de 'drop-down'-knoppen.

NGV-Links is snel, heeft vaak uitgebreide informatie, maar compacte lay-out kan ook.  Je moet wél aangemeld zijn op onze site !
 

© Nederlandse Genealogische Vereniging